Inšpiratívne ženy a pestré korčule

Inšpiratívne ženy a pestré korčule

Vietor k nám privial novú značku dvojradoviek priamo z piesočnatých pláží  ďalekej Austrálie. Impala Rollerskates sú zmyselná ženskosť, keďže samotný brand riadia silné a nezávislé ženy. Preto na týchto korčuliach dominujú živé, vibrujúce a metalické farby. Ak by si sa na ne pozrela bližšie, čítaj ďalej…

Impala korčule majú naprosto vegan friendly topánku krasokorčuliarského štýlu. Majú zdvihnutú pätu, preto sa na nich ľahko naučíš tanečné kroky aj rôzne triky. Zatiahnuť si ich môžeš klasickými šnúrkami. Pre maximálnu pevnosť a prenos energie majú hliníkový podvozok a trucky. Každý model má 58mm kolieska s tvrdosťou 82A, čiže ich môžeš použiť vonku na asfalte alebo pri halovom korčulovaní. Brzda je samozrejme vyrobená z polyuretánu.

V našej ponuke nájdeš celkovo štyri farby, pozrime sa na ne teda podrobnejšie.

Nech ťa názov Voltage Green nemýli ani na sekundu. Skôr sa jedná o neonovo žltú farbu, ktorá neúprosne bije do očí. Ak si vyberieš tieto korčule, určite ťa nikto neprehliadne. So správne doladenými podkolienkami vytvorí silnú kombináciu, okrem toho nájdeš teraz v našej ponuke aj farebne pasujúcu prilbu.

Fialová farba je nadčasová, do módy sa vracia zas a znova v rôznych odtieňoch.  Preto sú Impala Purple výbornou investíciou. A ak by si si chcela vytvoriť ešte coolovejšie korčule, môžeš ich vytuniť trebárs so svietiacimi kolieskami alebo shwings – pozor, len pre silné osobnosti!

Impala Rollerskates Marawa Rose Gold sú kolaboráciou austrálskej korčuliarskej značky a multitalentovanou korčuliarkou, dizajnérkou, spisovateľkou,  hula hoop tanečnicou Marawa Wamp. V korčuliach z tejto špeciálnej edície dostaneš jedinečný dizajn výstelky, kolieska s mramorovým dizajnom a trucky a podvozok v rose gold farbe.

Model Holographic je dychberúci kúsok, ktorým zažiariš aj na miestnej roller disco. Holografickú striebornú farbu dopĺňajú modré kolieska a šnúrky. Odporúčame pre silné a nezávislé baby, ktoré sa neboja neznámeho 

 

Ak ťa naše pestré modely presvedčili nem na 99% , že tieto korčule sú ideálne pre teba, pozri sa na tento úžasný dizajn krabice. Ak sa ti článok páčil, neváhaj komentovať a tiež nás vyhľadaj so svojimi otázkami.