Aggressive korčule Razors Skates – predstavenie značky

Aggressive korčule Razors Skates – predstavenie značky

Razors skates sú jedny z najoddanejších aggressive značiek na trhu. Priamo z Kalifornie, hrdo reprezentujú všetko to, čo poriadne aggressive korčule majú mať. Vyznačujú sa nadštandardnou kvalitou, odolnosťou a inovatívnymi riešenami.  Ich ponuka uspokojí všetkých ambicióznych jazdcov.

Súčasťou sú 4 základné typy korčúľ. Model Cult – najekonomickejší, Genesys – určený pre mierne pokročilých jazdcov, model SL – ultra ľahký high end model korčúľ a model Razor Shift, ktorý je vybavený inovatívnym systémom rýchlej výmeny rámu / baseplate.

Modely Razors Skates 2021

Výrobca kolieskových korčúľ Razors v sezóne 2021 pokračuje s dobre overenými modelmi v novom dizajne a s viacerými vylepšeniami.

Razors Skates Cult Graphite

Na tento model sa kvôli zdržaniam spôsobenými prebiehajúcou pandémiou čakalo extra dlho. V sezóne 2021 sa konečne dostal do ponuky. Nadčasový graphite dizajn má decentné mentolové detaily. Topánka Cult je doplnená o Groundcontrol rám FLT3, kolieska Razors 56mm/90A, členok Razors Cuff s klipsňou a vnútorný liner Razors Cult

Razors Skates Cult Graphite

Razors Skates Cult Graphite

Razors Skates SL Classic Black Blue

Nový model SL Classic je ideálny na street a aj do parku. Vďaka baseless dizajnu má oveľa nižšie ťažisko, lepšiu stabilitu a taktiež nižšiu hmotnosť.

Ultraľahká vonkajšia topánka je vybavená členkom a klipsňami Razors, novým tvarom vnútorného linera Razors, 62mm kolieskami Groundcontrol, Abec 9 ložiskami a rámom Groundcontrol FLT3.

Razors Sl Classic Black Blue

Razors Sl Classic Black Blue

Razors Skates Loca White Lilac

Druhá edícia aggressive korčúľ určená pre menšie a užšie nohy. Razors Shift vonkajšia topánka v bielom prevedení doplnená o fialové prvky a fialový „base“. Model je vybavený Reign/Loca linerom, hokejovými šnúrkami, Groundcontrol FLT3 rámom a 56mm kolieskami.

Razors Skate Loca White Lilac

Razors Skate Loca White Lilac

 

Razors Skates Shift Grey

Shift komplet je v sezóne 2021 vybavený vnútorným linerom, ktorý je kolaboráciou Reign a Razors. Súčasťou je rám Groundcontrol FLT3, kolieska Groundcontrol 62mm/90A (antirocker setup), Abec 9 ložiská a výstuž päty SL/SHIFT. Nový model ma jedno nové očko na šnúrku, ktoré podrží pätu na mieste ešte lepšie.

Razors Skate Shift Grey

Razors Skate Shift Grey

 

 

 

 

Prezri si kolieskové korčule Razors na našom e-shope a vyber si.