Pozvánka na Fingerboarding kurz s Dávidom Matisom - Začiatočník I.

Pozvánka na Fingerboarding kurz s Dávidom Matisom - Začiatočník I.

Si pripravený objaviť vzrušujúci svet skateboardingu bez toho, aby si sa musel obávať zlomených kostí alebo vyhľadávať vhodné rampy? Máme pre teba jedinečnú príležitosť! Dvere do sveta fingerboardingu ti otvorí Dávid Matis. Fingerboarding kurz v našej predajni ťa zoznámi s týmto cool hoby a pomôže ti naučiť sa základné triky ako ollie alebo shove it. Vďaka základom, ktoré u nás získaš, sa zoznámiš aj s tým do čoho je vhodné vo fingerboardingu investovať a aké prekážky budú pre teba najpraktickejšie. 

O kurze

Kedy: ďalší kurz ohlásime Čas: 17:00 - 18:00  Úroveň: Začiatočník I. Kde: Predajňa Spineo.sk

Inštruktor - David Matis

David Matis, nie je len skúsený fingerboardista, ale aj vášnivý športovec. S jeho inštruktážou budeš mať príležitosť spoznať svet fingerboardingu, nech si už začiatočník alebo pokročilý fingerboardista. Kurz je vhodný, aj ak si ešte nikdy nefingerbordoval alebo len fingerboard krátko skúšal a taktiež aj v prípade, že si chceš zopakovať základy. 

Cena kurzu

Účasť na kurze stojí 5EUR. Cenu kurzu stačí zaplatiť na mieste pred začiatkom kurzu. 

Ako sa zapojiť

V prípade, že sa máš záujem zúčastniť, kontaktuj nás na e-mail info@spineo.sk a zarezervuj si svoje miesto na kurze. Počet miest je obmedzený a tak zbytočne nečakaj. Do predmetu emailu uveď "Prihláška na fingerboarding kurz" a do textu nezabudni na meno účastníka  a informáciu, či si prinesie vlastný fingerboard alebo si ho bude chcieť požičať od nás. 

Čo so sebou

Na kurz nepotrebuješ nič okrem dobrej nálady.  Fingerboardy budú k dispozícii na mieste, avšak ak máš svoj vlastný, nezabudni si ho vziať so sebou!

Nezmeškaj túto jedinečnú príležitosť ako začať s fingerboardingom alebo zdokonaliť svoje zručnosti.