Predstavenie značky Finga fingerboards

Predstavenie značky Finga fingerboards

Naša ponuka sa rozrastá o novú značku Finga fingerboards. Je to česká firma, ktorú založil Petr Ptáček, majster sveta vo fingerboardingu v rokoch 2013, 2014 a dokonca aj v roku 2015. 

Už prvé dosky si výrabal na lisoch doma a postupom času a vývojom ďalších generácií bola výroba oveľa viac presnejšia a kvalitnejšia. Dodnes sa o samotnú výrobu drevenných dosiek stará práve Petr. Ako sám hovorí, robí všetko od rezania dýh, farbenia, lepenia, brúsenia lakovania až po samotné balenie Finga dosiek. To dodáva značke jedinečnosť a originalitu a výnimočnú kvalitu.

Generácia G5 bola najdlhšie predávaným tvarom. Najvýznamnejšími zmenami boli farebné vrstvy, väčšia šírka dosky pre jej lepšie ovládanie a samozrejme nové dizajny. Následne v roku 2009 predstavili Finga Burned Letters, ktoré vynikali svojou technológiou laserového vypalovania log do spodnej vrstvy.

Najnovšou generáciou sú dosky Finga SLIM, ktoré boli na trh uvedené v roku 2011 po dlhoročnom vývoji. Tieto dosky vynikajú vysokou presnosťou. Veľká časť výroby je stále ručná a značka si tak stále zachováva svojho starého ducha.

Drevenné dosky Finga SLIM sú omnoho ľahšie a tenšie, než predošlá generácia a to dodáva doske lepšie vlastnosti. Celé dosky sa vyznačujú ručným precíznym povrchovým opracovaním a lakovaný povrch podporuje odolnosť. Dosky značky Finga majú farebné vrstvy, aby tak ladili ku grafike. Grafika sa časom pri slidovaní odiera, tak ako ozajstný skateboard (nie je to samolepka alebo papier).


 

Značka Finga taktiež prišla s dlho očakávaným videom Finga fingerboards Outdoor Spot 2014. Tento rok sa rozhodli rozšíriť park na viac ako 4m dlhé betónové monštrum s novým dizajnom a vtipnými maľbami. Vychutnaj si video a v prípade, že máš záujem o dosky Finga fingerboards pozri ich na našom eshope alebo príď osobne na našu predajňu.