Januárové Roller disco termíny

Januárové Roller disco termíny

Termíny Roller disco na január máme definitívne potvrdené. Najbližšie akcie sa budú konať 14.1.2022 a 28.1.2022 my sa na vás už teraz tešíme. 

Základné informácie ku konaniu Roller disco

Korčuľovanie v hale je vhodné pre všetkých. Akcia sa koná v starej športovej hale Domu športu na Junáckej 6. Vchod bude zo zadnej strany haly a postaráme sa o to, aby bol dobre vyznačený. Pozor, akcia sa už nekoná v Športovej hale mladosť. Stále sa našlo pár korčuliarov, ktorí nás tam hľadali. 

Hala domu športu má hladký povrch a veľkú plochu na korčuľovanie.  Je skvelá pre začínajúcich jazdcov a taktiež pre každého, kto si chce vyskúšať nové triky na bezchybnom povrchu. Opäť vyznačíme korčuliarsku dráhu dookola, kde si môže ktokoľvek zajazdiť ako na bežnom verejnom korčuľovaní. V strede necháme priestor pre freestyle slalom a taktiež na skúšanie čohokoľvek čo ti napadne. V prípade, že budeš potrebovať pomôcť s prvými krokmi, určite sa na nás neváhaj obrátiť. Budeme k dispozícii. Hudba je samozrejmosť.  Vítaní sú všetci na dvojradových korčuliach a samozrejme aj inline korčuliari. 

Požičovňa korčúľ bude tentokrát fungovať v obmedzenom režime, pretože o ňu na posledných Roller Disco nebol až taký záujem. Väčšina z vás už vlastné korčule má. Preto najlepšie spravíš, ak nám v prípade záujmu o požičanie napíšeš vopred a korčule ti pripravíme. V prípade záujmu o požičanie píš e-mail na: info@spineo.sk . Zopár párov budeme mať na mieste bez ohľadu na rezervácie, avšak neodporúčame sa na ne spoliehať. Termín po ktorom už nedokážeme garantovať pripravenie korčúľ na požičanie je posledný piatok pred akciou o 12:00. Napíš nám preto čo najskôr. 

Termín najbližšej Roller Disco

Deň: 14.1.2022 (sobota)

Čas: 19:00-22:00

Vstupné: dobrovoľné (napríklad 4EUR / korčuliar)

Miesto konania akcie: Športová hala Domu Športu, Junácka 6 

(na akciu sa nie je potrebné registrovať vopred)

Máš akékoľvek otázky týkajúce sa Roller Disco?  Neváhaj nám napísať na info@spineo.sk 

Video z haloweenskej akcie: 

Video od Borisa z poslednej akcie: