Unboxing kolieskových korčúľ Powerslide Next Noir 125 (video)

Unboxing kolieskových korčúľ Powerslide Next Noir 125 (video)

Pripravili sme si pre teba predstavenie nového modelu od značky Powerslide. Jedná sa konkrétne o model Next Noir 125. V tomto článku ti korčule predstavíme a povieme ti v čom sa líšia od starších modelov. Samozrejme sa dozvieš aj to, pre koho sú tieto korčule vhodné. 

Model so 125mm koliekami je určite vhodnejší pre pokročilých korčuliarov, na druhej strane, tým že sú kolieska zasadené v krátkom ráme, tak super poslúžia všetkým, ktorí hľadajú niečo rýchle a zároveň dostatočne obratné. Ideálne sú na rôzne presuny mestom, ale aj na rýchle tréningy na cykloceste a podobne.

Obsah krabice:

V krabici sa nachádzajú korčule, malý sáčok s návodom, kľúčom, a samotnými náhradnými šróbmi. 

Dizajn korčúľ

Značka Powerlide vybrala pre tento model mramovorý vzor. Potlač je zaujimavá a pri blizšom pohľade je možné vidieť aj detaily. 

Na samotných korčuliach je nová pumpovacia klipsňa nad nartom. Vrchná klipsňa vyzerá byť bez zmeny. Celý model je doplnený o casted hliníkový rám. Korčule majú Spinner kolieska, čo je možno krok späť, ale v podstate sa dajú kedykoľvek vymeniť. Spinner kolieska sú totiž základná rada a na bežné korčulovanie postačia. Model má TRINITY trojbodový rám, ktorý dáva korčuliam nizšie ťažisko, lepší prenos energie a tiež sa dá polohovať mierne dostrán a taktiež aj dopredu a dozadu.

Najzaujímavejšou zmenou je samotný liner alebo vnútorná topánka. Model Noir má konkrétne Reaction liner, ktorý je už dobre známy z modelu Swell. Je vyrobený z polyuretánovej peny, a tým je oveľa pevnejší, zároveň má veľa odvetracích otvorov. Liner by mal mať oveľa viac miesta, čiže by mal byť komfortnejší. Značka Powerslide tu zachovala veľkosti dual fit, čo znamená, že dve veľkosti sú spojené. Vnútorná topánka má neoprénová špičku a vďaka tomu sa ľahšie prispôsobí.

TIP od nás: Ak si na hrane dvoch veľkostí, vyber si radšej tú väčšiu.

Dual fit je hore ošetrený reflexnou vrstvou, takže ťa v noci bude dobre vidno. Navyše má vlastnú sadu šnúrok a vieš si ho samostatne zatiahnuť. Má aj shock absorber, ktorý sa dá dať ľahko dole. Liner je taktiež anatomicky vypolstrovaný, spolu by to teda mohlo veľmi dobre fungovať.

Základné funkcie

V modeli Next zostal napríklad výškovo nastaviteľný členok. Ten si vieš prostredníctvom uvoľnenia kĺbového šróbu nastaviť. Ďalej si môžeš skrátiť jednotlivé plastíky pod klipsňou jednoduchým strihaním a krídielka vo vnútri je možné taktiež zastrihnúť, čím získaš viac flexu v topánke.

Ak ťa korčule zaujali, kľudne sa zastav na predajni alebo sa pomocou odkazov preklikaj na našu stránku, kde si ich môžeš objednať.