Ľadové korčule Moxi v ponuke

Ľadové korčule Moxi v ponuke

Výrobca dvojradových korčúľ Moxi nám v druhej polovici sezóny pripravil veľké prekvapenie v podobe ľadových korčúľ. Moxi sú známe extra kvalitnými koženými topánkami, ktoré vyrába americký Riedell a taktiež krásnymi dizajnami. Ich majiteľka Estrojen, ktorá ich vďaka skvelým korčuliarskym výkonom preslávila pri Moxi určite nestúpiš vedľa. Moxi Ice skates sú dostupné v troch rôznych farbách. Objednať si ich môžeš ako komplet, ako „boot only“ verziu alebo ti ich môžeme vyskladať na mieru

Teraz máš skvelú možnosť dostať sa k nim medzi prvými v Európe. Čítaj ďalej
Dostupné farby budú:

Tyrkysová (mint)

Moxi Ice Skates Mint

Moxi Ice Skates Mint

Ružová (pink)

Moxi Ice Skates Pink

Moxi Ice Skates Pink

Červená (red)

Moxi Ice Skates Red

Moxi Ice Skates Red

Dizajnovo sa Moxi Ice Skates podobajú na model Moxi Lolly.  Ľadová verzia je ale oveľa pevnejšia v oblasti členku, pre čo najlepšiu oporu.  Je taktiež zateplená a vďaka špeciálnemu ošetreniu semišovej kože sú korčule odolné voči vlhkosti a vode.

Komplet korčúľ so základnými nožmi Riedell Capri stojí 299EUR.  V prípade, že už svoje nože máš, stoja topánky samotné 279EUR. Ak si želáš vyskladať komplet korčule s inými nožmi z ponuky amerického výrobcu, je to možné tiež.

Niekoľko párov vezmeme aj na predajňu, avšak ak máš záujem o konkrétnu veľkosť / farbu môžeš objednať na e-shope. Už sme ich sprístupnili s dostupnosťou na objednávku.  Ako uvádzaciu akciu sme pre teba navyše pripravili kupón v hodnote 25EUR. Stačí ak v procese objednávky použiješ kód „moxi25 Kupón je platný do 18.2. vtedy objednávky uzatvoríme a zadáme objednávku. Ak máš záujem o model na mieru napíš nám rovno na obchod@korcule.com.

Info k číslovaniu

Moxi sa vyrába len v celých US (amerických) číslach. Na webe používame tabuľku veľkostí Riedell, ktorá k nim sedí a Riedell topánky aj vyrába.  Majú skôr užší strih pri špičke. Ak nosíš 36, 37 alebo 38 určite môžeš zvoliť svoju štandardnú veľkosť. Ďalšie číslo v poradí je 39,5 (US7), to si vyber ak nosíš štandardne 39. Ďalšie v poradí je 41 (US8) tá zväčša dobre sadne ak nosíš veľkosť 40 alebo „menšiu 41“. Ak zväčša nosíš niečo medzi 41 a 42, sadne ti ďalšia veľkosť v poradí 42,5 (US9).  Podrobnejšiu tabuľku veľkostí nájdeš aj na detaile produktu alebo sa na nás s radou ohľadom číslovania kľudne obráť.

Správneho výberu veľkosti sa ale vôbec nemusíš báť, v prípade, že ti korčule nesadnú, bezplatnú výmenu ti zabezpečíme.

Na nasledovných linkoch nájdeš všetky ľadové korčule Moxi: